Srdačan susret s Predsjednikom!

ponedjeljak, 6. listopada 2014.
Srdačan susret s Predsjednikom!

Povodom proslave 95-e obljetnice Jedinstva, jučer (nedjelja 5.10.) nas je posjetio Predsjednik Republike Hrvatske dr.sc. Ivo Josipović.

U srdačnom susretu sa svim članovima Jedinstva, koji se odvijao ispred i unutar naših prostorija, gospodin Josipović, u pratnji gradonačelnika Splita gospodina Baldasara,  je s pozornošću pratio program koji smo mu pripremili za ovu prigodu. Nakon programa i razmjene prigodnih darova, uslijedilo je zajedničko fotografiranje. U daljnjem neformalnom druženju gospodin Josipović je pokazao svoju pristupačnost i time oduševio sve nazočne.

Članovi uprave Jedinstva upoznali su Predsjednika i gradonačelnika sa radom društva i dosadašnjim uspjesima, ali su iznijeli i niz problema kao što su: problemi sa financiranjem KUD-a, s prostorom u kojem radimo, stanjem nošnji itd. Tom prilikom su Predsjednik i gradonačelnik izrazili razumijevanje za naše poteškoće i izrazili želju da pomognu Jedinstvu.

Na kraju razgovora, Predsjednik Josipović koji je i pokrovitelj proslave 95-e obljetnice Jedinstva , sa zadovoljstvom je prihvatio poziv da bude naš gost na jednom od dva svečana koncerta koji će se održati 1. i 2. prosinca u HNK Split.

U nastavku pogledajte prvu fotogaleriju susreta sa Predsjednikom.
Naknadno ćemo objaviti ostatak snimljenih fotografija.

Galerija

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024