Humanost na djelu: „Djeca za djecu”

petak, 16. prosinca 2022.
Humanost na djelu: „Djeca za djecu”

I mi smo dio ove lijepe priče...

Prosinac je već tradicionalno vrijeme darivanja. Čini se kako hladno vrijeme budi ono najtoplije u ljudima pa se u ovo predblagdansko doba uvijek rado sjetimo onih manje sretnih. A kako i mali mogu učiniti velika djela, već tradicionalno dokazuju nam studenti Ekonomskog fakulteta u Splitu. Naime, pod mentorstvom prof. dr. sc. Smiljane Pivčević, oni organiziraju humanitarnu manifestaciju Djeca za djecu.

U suradnji s dječjim vrtićima u Splitu i okolici, s ljubavlju su izrađeni razni božićni ukrasi, čestitke i igračke koje ćete moći po simboličnim cijenama kupiti na štandu na prvom katu City Centera one sve do 18. prosinca, a sav prihod od prodaje donirat će se udruzi roditelja djece s posebnim potrebama “Naša dica“Osim ručno rađenih božićnih ukrasa, na štandu imate priliku kupiti i humanitarnu lutriju s vrijednim nagradama.

Uz pomaganje, blagdani ne mogu proći bez pjesme! U petak, 16. prosinca s početkom u 17 sati možete uživati u najljepšim izvedbama blagdanskih pjesama na velikom božićnom koncertu Djeca za Djecu. Papa Bend, Braća i sestre, Grupa Boss, Filomena Puljiz, Klapa sv. Florijan, Limena glazba Žrnovnica te FA Jedinstvo su izvođači koji će zabaviti publiku.

Tijekom koncerta, od 19:20h do 20h izvlačit će se humanitarna lutrija te će biti proglašeni dobitnici aukcija koje se odvijaju na Facebook stranici, čime će se zaokružiti ova lijepa priča.

Dođite, pokažite veliko srce i zabavite se!

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2023