Postani dio obitelji! #upisi2018

utorak, 4. rujna 2018.
Postani dio obitelji! #upisi2018

Stiglo je i to doba godine, počelo je vrijeme UPISA u najveće kulturno-umjetničko društvo u Splitu. Jedinstvo ponovno traži nove mlade plesače i svirače koji će nastaviti dugogodišnju tradiciju folklora i uvesti društvo u veliku jubilarnu 100. obljetnicu. Od danas, 5. rujna upisati se možete online, a od 11. rujna možete to uraditi i osobno u našim prostorijama, u popularnom Kutiću. Upisati se možete u:

  • Školu folklora (djeca od 2. - 7. r. O.Š.) - više pročitajte ovdje.
  • Školu gitare i mandoline (djeca od 3. r. O.Š. - 4.r. srednje šk.) - više pročitajte ovdje.
  • Pripremnu grupu orkestra (od 7. r. O.Š. - uvjet: prethodno sviračko znanje) - više pročitajte ovdje.

Upisi u prostorijama društva na adresi Poljana Tina Ujevića 3 (iza zgrade HNK) trajat će do kraja rujna, a upisati se možete i online ispunjavanjem Google Docs upisnog obrasca. Za sve dodatne informacije na raspolaganju su Vam naša Facebook stranica, Facebook inbox, mobitel 091 395 83 82 ili e-mail kud-jedinstvo@kud-jedinstvo.hr.

(Zbog učestalih upita napominjemo da se dosadašnji polaznici naših škola ne moraju se ponovno upisivati)

Dođite, naučite nešto novo, zabavite se, družite se, zaljubite se, putujte! Pet kontinenata, 33 zemlje, više od 150 gradova svijeta, preko 200 turneja i nebrojeno mnogo prestižnih nagrada i priznanja! Ne propusti priliku, učini pravu stvar, pridruži se obitelji "Jedinstva"

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2020