Nova međunarodna nagrada!

petak, 23. ožujka 2018.
Nova međunarodna nagrada!

Nije da ih nemamo, ali svaka nova osvojena nagrada Jedinstva nam je mrvicu draža od one prethodne.

Na ovu najnoviju smo posebno ponosni jer se radi o nečemu što smo sami iz ljubavi prema našem gradu osmislili i ostvarili, a uz veliku potporu TZ grada Splita i direktorice Alijane Vukšić u konačnici i realizirali.

U okviru 4.Međunarodnog kongresa povijesnih gradova održanog u Solinu od 20. do 23. ožujka odlukom stručnog žirija, zajedno s TZ Split, osvojili smo međunarodnu kulturno turističku nagradu ''Plautilla'' - srebrnu plaketu u kategoriji NAJBOLJI KULTURNO TURISTIČKI PROIZVOD za kvalitetu i inovativnost u upravljanju povijesnim gradovima u domeni interpetacije i zaštite kulturne baštine te promidžbe i distribucije kulturno turističkih proizvoda.

Tako je naš projekt Šotobraco Splitom, kojeg smo uspješno prezentirali tijekom prethodne turističke sezone u Splitu, prepoznat od eminentnih međunarodnih turističkih eksperata i prema našem skromnom mišljenju zasluženo dobio nagradu.

Naravno da nas ova nagrada obvezuje da održimo dosegnutu visoku razinu kvalitete izvedbi našeg mladog ansambla koji je s guštom ''odradio'' lanjski Šotobraco Splitom. Na kraju naglašavamo da je navedeni projekt od siječnja ove godine kod nadležnih državnih tijela i zakonski zaštićen kao intelektualno vlasništvo Jedinstva

A kako slika, odnosno video, govori više od stotinu riječi...

Video

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2020