Čestitka iz Australije!

petak, 12. prosinca 2014.
Čestitka iz Australije!

U danima proslave 95. obljetnice KUD-a Jedinstvočestitke su stizale sa raznih strana!

Izdvajamo ovom prilikom čestitku pristiglu iz daleke Australije!

Čestitku za rođendan Jedinstva poslao nam je naš nekadašnji član Vjeran Duplančić, poznatiji kao Tarzan, koji već tridesetak godina živi i radi u Perthu. Evo što nam je napisao naš Tarzan:

''Dragi moji prijatelji iz Jedinstva,

U prvom redu Vam zelim čestitati na 95 godina uspješnog djelovanja u kojem ste "odgojili" mnoge generacije, a koje još dan danas njeguju to prijateljstvo rado se sjećajući predivnih zajedničkih trenutaka provedenih na turnejama ili na samim probama. Želim Vam svaku sreću i uspjeh na svečanim nastupima u HNK slijedećih par dana. Vjerujem da će ti koncerti kao i uvijek biti savršenstvo kvalitete, ljepote, mladosti, druženja i sveg onog sto krasi Jedinstvo od njegovog osnutka. Puno mi je zao da ne mogu biti dio te velike proslave ali zato svim srcem vjerujem da ću svoju želju ispuniti za pet godina na svečanoj proslavi 100 godina voljenog društva. Još jednom sretno i sve najbolje, a do slijedećeg vidjenja puno Vas pozdravlja Vas bivsi član veteran  Tarzan.

Vjeran Duplančić

A nakon što je na našoj web stranici vidio fotogaleriju ''Veteranke - plesačice'' napisao nam je i ovaj mail:

''Ma čoviče ludilo koja lipota. Za ove veteranke ne znas jesu li bile lipše ka' mlade ili sada kad su bokun starije. Svaka Vam čast cure, milina vas je gledat. Nadam se da ste barem toliko dobro plesale ka' sta dobro izgledate. Upravi Jedinstva sve pohvale na odlično organiziranim koncertima. Na žalost nisam bio u mogućnosti biti aktivan dio proslave ali sam zato bio u mislima te dvi večeri sa Vama. Ostavite mi misto za 100-tu godišnjicu.

Sve najbolje Vam svima skupa želim za predstojece Božićne blagdane kao i puno uspjeha u Novoj 2015 godini.

Iskreno Vaš Tarzan.''

Tarzanu hvala na čestitkama i držimo ga za riječ da se vidimo za stogodišnjicu Jedinstva!

Copyright © Kulturno umjetničko društvo Jedinstvo 2024